5 filme cu monștri apolicaliptici

Acum, ca nu de mult a aparut filmul Love and Monsters pe Netflix, iti propunem sa descoperi sau sa redescoperi inca alte cateva filme cu monstri apocaliptici unde eroii trebuie sa supravietuiasca pe un teren ostil.

Love and Monsters. Un tanar trebuie sa supravietuiasca intr-o lume post-apocalipitica invadata de monstri. Un expert il invata cum sa ii combata. Numele sau este Joel. Joel prefera insa sa ramana inchis intr-un bunker sa deseneze sau sa gateasca minestrone mai degraba decat sa infrunte monstrii amenintatori. Dar, din iubire, decide pana la urma sa paraseasca caldura bunkerului unde traieste de 7 ani cu alte persoane pentru a ajunge la cea care o iubeste.

The Silence. Terifiante creaturi au invadat Pamantul, in timp ce Andrew se refugiaza intr-un loc izolat dar descopera un cult sinistru care incearca sa o exploateze pe fiica sa surda, Ally, de 13 ani.

Pentru a supravietui, va trebui sa ramai silentios… nu poti deci sa tusesti, sa stranuti sau sa mergi pe un sol cu pietre pentru a nu fi atacat de monstri.

I am Legend. Robert Neville era un savant de reputatie mondiala. Dar ar fi trebuit sa faca mult mai multe pentru a putea stopa virusul care face ravagii. Imunizat in mod misterios contra sa, Neville este acum ultimul om care bantuie ruinele din New York.

Bird Box. In timp ce o misterioasa forta decimeaza populatia mondiala, un lucru e sigur- cei care au tinut ochii deschisi, si-au pierdut viata. In ciuda situatiei, Malorie gaseste iubirea, speranta si vrea un nou inceput.

Trebuie sa fuga cu cei doi copii ai sai pe un rau periculos, pentru a ajunge intr-un loc unde sa se refugieze. Dar trbuie sa faca asta cu ochii acoperiti.

Godzilla : Planet of the Monsters. Confruntat cu o mare dilema, echipajul Aratrum, trebuie sa ajunga inpoi pe Pamant unde Haruo si coechipierii sai fac o descoperire surprinzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *