5 lucruri pe care oamenii care se respectă nu îl fac niciodată!

Respectul nu tine doar de respectarea celor din jur, dar si de respectarea propriei persoane. Trebuie sa inveti sa te admiri, sa te iubesti si sa te respecti pentru a putea iubi la randul tau si respecta anturajul.

Incepe prin a pune in valoare calitatile si principiile tale din viata ta, principiile din viata celor din jur pentru a le castiga incet dar sigur respectul.

Valoarea unei persoane nu sta in bogatia sa, in felul in care se imbraca sau in frumusetea sa fizica. Ci mai degraba in educatia sa, comportamentul sau si felul in care ii trateaza pe cei din jur.

Inainte deci de a invata sa ii tratezi pe cei din jur cu respect, trebuie sa stii inainte de toate care sunt comportamentele si lucrurile toxice pe care nu ar trebui sa le tolerezi.

Nu se subestimeaza. Oamenii care se iubesc si se respecta nu subliniaza niciodata latura negativa a vietii lor si a caracterului lor. Incearca mai degraba sa se perfectioneze mereu pentru a depasi obstacolele si pentru a avea doar ganduri pozitive si constructive.

Nu isi neglijeaza starea de sanatate. Persoanele care isi respecta corpul si spiritul, nu ar trebui sa isi neglijeze nici sanatatea mentala, fizica sau psihica. Trebuie deci sa duca o viata sanatoasa departe de tensiuni, relatii toxice si de obiceiuri care pot distruge starea de bine.

Nu stagneaza. Sa te respecti nu inseamna ca trebuie sa te consideri neaparat o persoana perfecta, increzatoare si fara defecte. Ci mai degraba ca iti cunosti limitele, defectele si obstacolele peste care poti sa treci. Trebuie deci sa inveti sa lucrezi cu tine insuti pentru a deveni o persoana mai buna si pentru a iesi din zona ta de confort.

Nu isi tin promisiunile. Oamenii care se respecta nu fac niciodata promsiuni pe care nu le pot tine. Daca ai impresia ca nu poti tine o promisiune, spune pur si simplu Nu. Dar explica in acelasi timp si motivele.

Nu se contrazic. Asta nu inseamna insa ca ar trebui sa tolerezi ca persoanele din jurul tau sa te contrazica. Impune-ti punctul de vedere, dar cu respect si intelepciune.

Un comentariu la „5 lucruri pe care oamenii care se respectă nu îl fac niciodată!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?