5 lucruri pe care trebuie să le faci neapărat înainte de venirea noului an

Luna decembrie este aproape de final. Si mai sunt putine zile pana la venirea noului an. Un an plin de impliniri, de momente frumoase, cu lacrimi, cu incercari… cu de toate pe scurt. Dar din fericire, inca nu este prea tarziu pentru a remedia unele lucruri. Deci in perioada ramasa pana la sfarsit de an trebuie sa remediezi unele lucruri.

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci inainte de venirea noului an?

Petrece mai mult timp cu tine insuti. Este momentul ideal pentru a petrece mai mult timp cu tine insuti. Sa fii singur cu propria persoana nu inseamna solitudine, nici nu ar trebui sa fie un lucru inspaimantator. Inseamna sa fii constient de momentul prezent, sa acorzi mai multa atentie momentului prezent si sa iti creezi o oaza in care sa te simti cel mai bine.

Fixeaza-ti obiective. Fiecare inceput de an vine cu lotul sau de motivatii, de rezolutii si determinare. Iti fixezi unele obiective pentru a trai sau a te simti mai bine si pentru a infrunta mai bine viata de zi cu zi.

Acorda mai mult timp celor apropiati. Munca, dar si alte activitati ne pot indeparta de cei apropiati sau de prieteni. Deci ar fi mult mai bine ca la sfarsit de an, sa incerci sa iti faci mai mult timp pentru cei dragi.

Fa mai multe analize pentru a-ti verifica starea de sanatate. Ar fi bine sa verifici si starea de sanatate, macar o data pe an. Vei putea preveni astfel, eventualele boli, sa ai un diagnostic cu privire la orice forma de patologie si sa iei masuri cat mai repede.

Participa la actiuni de voluntariat. Daca ai putin timp liber si daca vrei sa ajuti mai multe persoane, voluntariatul este cea mai buna alegere. In acest fel, vei putea participa la unele activitati pentru interesul colectivitatii.

Voluntariatul poate sa aiba o multime de avantaje si pentru cariera. Vei intalni oameni noi, iti vei putea mari « reteaua » de cunostinte si vei putea imbina de minune utilul cu placutul.

Un comentariu la „5 lucruri pe care trebuie să le faci neapărat înainte de venirea noului an

  1. RED 2 pe Watch Series
    Filmul e OK, te binedispune si te amuza. Actiunea e buna, iar actorii sunt nebuni. Au fost ceva faze mai trase de par, dar merge. Si la scenariu se putea lucra mai bine. Totusi, il recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *