Care au fost cele mai bune smartphone-uri în 2018?

Anul 2018 a fost un an bogat in lansari de smartphone-uri, care mai de care mai performante. Care au fost cele care au reusit sa ne impresioneze cu adevarat?

Huawei Mate 20 Pro. Huawei Mate 20 Pro este fara indoiala cel mai bun smartphone foto de pe piata la momentul actual. Aceasta performanta se datoreaza unei camere foto triple, compuse dintr-o camera principala, de 40MPx si alte doua de 20MPx si de 8Mpx.. In plus, este un smartphone ce vne cu un design atragator si o fisa tehnica impresionanta.

iPhone XS Max. iPhone XS Max este unul din cele mai bune telefoane Apple de pe piata. Este dotat cu cel mai bun procesor de pe piata, afiseaza o viteza de executie impresionanta, o camera incredibila si cea mai buna recunoastere faciala. Dar, din pacate, este vorba si de unul din cele mai scumpe telefoane de pe piata.

OnePlus 6T. Pur si simplu cel mai bun raport calitate/pret. Un ecran AMOLED de 6,4 inch, cu un cititor de amprenta integrat, un procesor Snapdragon 845, pana la 8GB Ram si o baterie impozanta de 3700 mAh.

Samsung Galaxy S9 Plus. Samsung a rezervat o multime de noutati pentru Samsung Galxy 10 care va marca 10 ani de Samsung pe piata telefoniei mobile. Galaxy S9 Plus nu vine cu mari diferente fata de predecesorul sau. Cu alte cuvinte, ramane un smartphone excelent. Dispune fara indoiala de cel mai bun ecran de pe piata, de un design magnific si de performante inalte.

Google Pixel 3. Iata un smartphone creat parca special pentru o mana mai mica. Este vorba despre singurul telefon din lista mai mic de 6 inch. Dispunand de un ecran excelent, Google Pixel 3 ofera performante onorabile. Ofera o camera foto de calitate, printre cea mai buna de pe piata. Intr-un final, poate ii lipseste doar un gram de nebunie si originalitate.

Samsung Galaxy S8 se numara printre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2018. In ceea ce priveste design-ul nu cred ca are rivali. Este subtire si usor, are marginile putin curbate iar ecranul se intinde pe toata fata telefonului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?