Cele mai bune filme cu Helena Bonham Carter de revăzut

Extravaganta in Fight Club, cruda in saga Harry Potter, muza esentiala pentru Tim Burton…Helena Bonham Carter ne impresioneaza inca din anii ’90 datorita capacitatii sale de a trece cu usurinta de la un gen de film la altul, avand o preferinta aparte pentru personajele negative.

Fight Club
Fight Club este un film realizat de David Fincher in 1999. Helena Bonham Carter interpreteaza aici rolul lui Marla Singer, o marginala excentrica de care se indragosteste personajul principal, Tyler Durden.

Mighty Aphrodite
Mighty Aphrodite este un film realizat de Woody Allen in 1995. Helena intepreteaza rolul lui Amanda Weintrib, detinatoarea unei galerii de arta care decide sa il adopte pe Max impreuna cu sotul sau Lenny. Cativa ani mai tarziu, sotul sau pleaca in cautarea mamei biologice a fiului lor.

Suffragette
Sufragette, este un film din 2015 in care Helena Bonham Carter interpreteaza rolul lui Edith Flynn, o activista care lupta cu ardoare pentru drepturile femeilor. Principalul sau adversar este Prim Ministrul Herbert Asquith care, de altfel, este in realitate strabunicul actritei.

The King’s Speech
In The King’s Speech, Helena Bonham Carter joaca rolul lui Elizabeth,o femeie care reprezinta un sprijin esential pentru sotul sau George VI care incearca sa isi invinga principalul defect, balbaitul, dupa ascensiunea sa la putere.

Dark Shadows
Film realizat in 2012, de Tim Burton. Helena Bonham Carter joaca aici rolul doctorului Julia Hoffman, o psihiatra dependenta de alcool care il trateaza pe David, fiul familiei Collins care a reusit sa recupereze castelul detinut pe vremuri de un vampir, readus la viata in mod accidental.

Harry Potter and the Order of the Phoenix
Rolul intepretat aici de actrita este cel al Bellatrix Lestrange, o vrajitoare Mangemort aflata in stransa legatura cu diabolicul Voldemort care incepe un veritabil razboi pentru a controla lumea magica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *