Cele mai recomandate seriale pentru 2018

Platformele de streaming online accesibile si de publicul romanesc ofera un numar considerabil de seriale online, iar cele mai cautate din anul acesta sunt cele prezentate mai jos.

Castle Rock

Castle Rock este locul in care contureaza universul imaginar al operei lui Stephen King. Serialul prezinta viata locuitorilor orasului fictive. Serialul a fost clasificat drept horror psihologic avand un scenariu original care include personaje si o serie de legaturi cu volumele clasice ale lui Stephen King. Serialul a fost produs de J. J. Abrams care a scris si scenariul, iar Bill Skarsgard a fost ales pentru prestatia geniala din IT 2017.

Maniac

Este o comedie neagra, o adaptare americana pentru serialul norvegian cu acelasi nume. “Maniac” contureaza viata absolut fantastica a unui barbat care, avand probleme psihice, este internat intr-o clinica de specialitate. Personajul isi creeaza o lume a sa in care, la un moment dat, patrunde o alta pacienta din clinica. Serialul a fost produs de catre Cary Fukunaga, recunoscut de multi cinefili pe watch series tv datorita primului sezon din “True Detective”, iar actorii principali sunt Emma Stone si Jonah Hill.

Lost in Space

Este o adaptare Netflix pentru faimoasa serie SF, avand acelasi nume. Serialul prezinta povestea unor colonisti spatiali care, obligati fiind de anumite anomalii legate de timp/spatiu, ajung pe o planeta necunoscuta, fiind obligati sa gaseasca o solutie pentru a pleca din mediul ostil in care ajung fara voie. Productia si scenariul poarta semnaturile Matt Sazama si Burk Sharpless, un motiv in plus sa atraga un pubic numeros.

The Ballad of Buster Scruggs

Desi acest serial are doar sase episode, fiind considerat mai mult o mini serie, el se anunta promitator fiind o creatie a faimosilor frati Coen. Este o antologie western care urmareste sase povesti spuse in sase episode, intreg serialul conturandu-se in jurul lui Buster Scruggs.

The First

Filmul se contureaza se contureaza ca o drama SF ce urmareste toate incercarile unei echipe de astronauti care vor sa ajunga pe Marte. Pe langa Sean Penn – aflat la primul sau rol intr-o productie cinematografica – distributia include si alte nume mari.

Acestea sunt primele pozitii in topul celor mai asteptate seriale online 2018.

About the Author: Marius

You May Also Like

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *