Citytrips de iarnă

Iarna asta alege sa faci altceva decat de obicei, viziteaza aceste orase europene magnifice si nu vei regreta. Iata cele mai bune citytrips de facut iarna.

Acoperisuri, inzapezite, stradute decorate, mirosuri de condimente si de vin fiert la fiecare colt de strada…iarna are farmecul sau de necontestat. Unele orase europene sunt ideal de descoperit pe timp de iarna, dispun de un farmec diferit decat in alte anotimpuri. De aceea, in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai frumoase destinatii de iarna pentru un citytrip.

Copenhaga iarna. Chiar daca iarna temperaturile in Danemarca sunt glaciale si zielele sunt mai scurte, Copenhaga ramane o destinatie superba de descoperit iarna. Cand este frig poti vizita muzeele si alte atractii in interior precum Muzeul de Arta Moderna Arken.

Roma iarna, un oras ideal pentru amatorii de cultura. Toate drumurile duc la Roma, atat iarna cat si vara. Capitala italiana face deja parte din cele mai populare destinatii pentru o escapada citadina. Vizitarea Romei pe timp de iarna prezinta numeroase avantaje: mai putini turisti pe strazi. Temperaturile la Roma sunt chiar placute in aceasta perioada. Cu o temperatura medie de 10 grade, cu siguranta este mult mai bine decat acasa.

Farmecul orasului Riga iarna. Fluviul Daugava congelat arata minunat mai ales cand ninge peste el. Locuitorii isi scot din dulap hainele de blana si turistii profita de superba atmosfera de iarna de la Riga. In capitala Letoniei iarna este fara indoiala cel mai asteptat anotimp al anului. In vechiul oras exista o multime de cafenele si restaurante.

Paris, o destinatie indemodabila. Targuri de Craciun, beculete, magazine mari, Anul Nou, Disneyland Paris, reduceri…exista atatea motive pentru a-ti oferi un weekend la Paris pe timp de iarna. Inainte de sarbatorile de iarna turistii pot descoperi o capitala iluminata, cu vitrine ale magazinelor unele mai incredibile decat altele. Momentul perfect pentru a profita de magia Craciunului. Dupa sarbatori urmeaza reduceri in magazine, perioada ideala de a face cumparaturi la preturi mici. Ce poate fi mai romantic decat un weekend la Paris? La sfarsitul lunii ianuarie la Paris se sarbatoreste noul an chinezesc prin concerte sau spectacole in mai multe cartiere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?