Cum să construiești locul ideal de joacă

În cazul în care nu ştiaţi (aflaţi acum), sunt un proaspăt tătic foarte fericit care-şi dă toată silinţa pentru ca băieţelul meu să fie cel mai fericit copil din lume indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul său sau în lume.

Dat fiind faptul că până să se nască cât şi chiar şi după ce a venit pe lume am citit şi m-am informat foarte mult despre tot ceea ce ţine de copii: locuri de joacă, hrănire, cum să-i faci să nu mai plângă, ce să le dai de mâncare şi aşa mai departe consider că am acumulat un număr destul de mare de cunoştinţe şi ţinând cont de lucrurile cu care m-am confruntat în ultima vreme, despre care o să vă povestesc imediat, am ales să fac o listă cu nişte sfaturi de care trebuie să ţineţi cont atunci când vreţi să îi construiţi un loc de joacă copilului.

Aşadar, întâmplarea despre care v-am spus puţin mai sus a avut loc atunci când am ajuns la concluzia că ar fi ideal să-i mai diversific puţin copilului meu gama de jucării aşa că am început să caut pe diverse site-uri cât şi în câteva magazine din oraşul meu nişte modele de tobogane de copii care să reuşească să scoată joaca din monotonie.

Acestea fiind spuse, lista pe care am promis-o:

• Mărime – am citit câteva cazuri pe formurile pe care am tot cutreierat în căutare de sfaturi şi câteva cazuri în care nişte părinţi, puţin cam prea entuziasmaţi de unele aspecte, au reuşit să comande câteva tobogane şi căsuţe pentru copii fără ca mai întâi să mai şi măsoare spaţiul pe care-l au disponibil pentru acest lucru.

• Calitate – dacă tot aveţi de gând să faceţi o astfel de investiţie, dacă o pot numi aşa, pentru copilul vostru atunci ar fi cel mai indicat să verificaţi înainte şi calitatea produsului pentru că nimeni nu-şi doreşte ca un produs nou să sufere avarii în doar câteva zile de folosire.

• Firmă – când vine vorba de compania care a produs respectivul lucru treburile se pot complica puţin din mai multe motive. Unii oameni pun preţ doar pe calitatea produsului, fără să-i intereseze firma acestuia. Atenţie însă că şi produsele care par de calitate pot ascunde surprize. Cealaltă cateogorie de oameni cumpără produse de firmă, fără să verifice cât de înaltă este calitatea, bazăndu-se doar pe reputaţia bună a firmei respective.

• Alte preferinţe – aici lucurile diferă de la om la om şi de la caz la caz. Un exemplu destul de clar este: dacă baiatul tău preferă fotbalul, atunci nu-i lua o căsuţă care să aibă un interior cu păpuşi deoarece nu vei rezolva nimic.

În concluzie, dacă aveţi de gând să faceţi acceaşi alegere ca şi mine, şi-anume să încercaţi să diversificaţi gama de jocuri şi jucării a copiilor voştrii, atunci ar fi esenţial să ţineţi cont de sfaturile pe care le-am dat mai sus pentru a vă asigura că veţi face o alegere bună pe care să nu o regretaţi deoarece anumite aspecte vă vor face să scoateţi sume frumuşele din buzunarele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *