De ce să urmărești serialul Lucifer. 3 motive

Disponibil pe Netflix, serialul Lucifer este revelatia momentului. Iti spunem chiar acum de ce ar trebui sa il urmaresti si tu.

Subiectul este original. Fiul lui Dumnezeu si Inger cazut in dizgratie, Lucifer conduce Infernul cu o mana de fier. Sau mai degraba conducea, domnia lui se pare ca urmeaza sa ia sfarsit. Deoarece, cam satul de menirea sa de calau, se pare ca a decis sa isi ia o vacanta pe Pamant, mai precis in Los Angeles (in traducere Orasul Ingerilor). Amuzant, nu? Lucifer detine o cutie denumita Lux si profita din plin de placerile carnale, ii place sa consume alcool si sa conduca cu viteza. Inger cazut in dizgratie dar totusi Inger, Lucifer poseda darul de a-i face pe oameni sa isi dezvaluie, sa isi marturiseasca cele mai profunde dorinte. In primul episod al sezonului 1 este martorul uciderii unei amice chiar in fata lui Lux ceea ce il determina sa faca o ancheta. Anchetand, Lucifer face cunostinta cu detectiva Chloe Decker. In mod ciudat aceasta rezista farmecelor sale ceea ce il perturba si mai tare pe Lucifer. In paralel, fratele sau, Ingerul Amenadiel, este trimis pe Pamant pentru a incerca sa il convinga sa revina in Infern…

Este un serial amuzant. Trebuie sa recunoastem ca Lucifer poseda o calitate de necontestat si anume cinstea sa. Este adevarat faptul ca nu minte niciodata. Mazikeen, cunoscut si sub porecla de Maze este amuzant in egala masura. Per total Lucifer este un serial amuzant, departe de cliseele serialelor politiste clasice.

Joaca Tom Ellis. Trebuie sa spunem mai mult? Tom Ellis interpreteaza excelent rolul lui Lucifer si nu doar pentru ca este la fel de frumos ca un inger ci si pentru faptul ca este extrem de talentat. Accentul sau british este fermecator si cu siguranta multi vor fi telespectatorii care vor adora felul in care Lucifer stie sa fie mereu irezistibil. Alchimia cu Chloe functioneaza foarte bine pe micul ecran si devine din ce in ce mai interesanta de-a lungul episoadelor. Restul castingului este la fel de bun, Ella Lopez in special, medic legist care apare in sezonul 2 si devine rapid un personaj esential.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?