Dirty Dancing, film bun de dragoste din 1987

În lumea clasicelor isi face cu siguranță apariția filmul “Dirty Dancing” un film cu un enorm impact în lumea cinematografiei a anilor ’80. Este un film romantic, un film cu si despre dragoste, despre mișcări, dans si senzualitate, pot spune ca scenele de dans sunt absolut remarcabile.

Povestea filmului începe cu Baby, o adolescenta care vine în fiecare an în vacanta cu părinții insa în acest an e diferit căci îl cunoaște pe instructorul de dans, Jhonny.

Jhonny are o relatie cu Penny care este dealtfel si partenera sa de dans, insa relația lor începe sa scârțâie în momentul în care aceasta afla ca este însărcinată si nu dorește sa păstreze copilul ajungând astfel la o întrerupere de sarcina. Jhonny este nevoit sa treacă prin suferință despartirii dar si sa caute rapid o alta partenera de dans.

Baby devine partenera de dans a lui Jhonny si de aici începe o poveste frumoasa de dans pentru ca mișcările senzuale în pași de dans ii apropie pe aceștia tot mai mult.

Filmul 123MoviesGO îmbină perfect muzica, dansul si dragostea, trei elemente primordiale care fac din acest film un real succes si un clasic al vremurilor.

Daca nu ati văzut acest film pana acum, cu siguranță ati auzit măcar o data în viață cântând pe undeva melodia “Time of my life” ce face parte din coloana sonora a filmului.

Notat cu nota 7.0 IMDb, filmul a făcut senzație ani la rând si dând practic startul filmelor ce au la baza dansul. Recomand sa pierdeți cele 96 de minute pentru a-l viziona căci din punctul meu de vedere merita văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *