Idei de case frumoase cu bani puțini

In momentul in care ne decidem sa achizitionam o casa sau chiar sa ne facem una, trebuie sa fim foarte atenti la o sumedenie de aspecte. De obicei, expertii in imobiliere recomanda sa alegem prima varianta, deoarece macar asa poti verifica toate lucrurile si sa stii sigur daca este ceea ce cauti. In schimb, daca optezi pentru a doua varianta, vei avea mari batai de cap cu construirea ei, in special daca apelezi la o firma de constructii care nu isi face treaba asa cum iti doresti.

Revenind la achizitionarea unei case, va trebui sa ai in vedere, care sunt cele mai cautate modele de pe piata si dupa care te-ai putea ghida si tu in ceea ce consta aceasta achizitie. Nu iti face probleme, deoarece nu doar tu te afli in aceasta situatie iar in trecut, foarte multe persoane au facut niste greseli care i-au costat foarte multi bani, acestia revenind cu cateva recomandari in ceea ce consta achziitionarea unei case.

Top 3 cele mai recomandate modele de case

Modelul american Philadelphia, este exact modelul cel mai intalnit peste ocean, de aici luand nastere foarte multe alte stiluri. Acest tip de casa, consta intr-o parcare chiar in fata sa si care este inconjurata de un micut gard viu. Interiorul sau, are o suprafata de aproximativ 150 mp si care sunt mai multi decat necesari pentru o familie modesta. Unul din avantajele sale, este ca la alegere, pot fi realizate diferite modificari, precum la acoperis dar si la nivel de subsol, exact cum iti doresti.

Bineinteles, acestea nu sunt singurele modificari care pot fi aduse, deoarece firma care se ocupa de construirea casei si a proiectului, va trebui sa incerce sa iti ofere cat mai multe variante, indiferent din ce punct de vedere.

Cel de-al doilea tip de casa, este un model italian numit Casa Florenta. Ca si mod de construire, aceasta este cu mult diferita fata de prima varianta, deoarece in primul rand, nu este compusa doar din parter si subsol, mansarda fiind nivelul care este in plus. Totusi, singura asemanare, este faptul ca subsolul poate fi construit doar daca iti doresti asta.

Cu o tenta spre rustic, casa Florenta, are o dimensiune care atinge aproximtaiv 200 mp, fiind mai mare decat prima clasata. A devenit atat de cunoscuta datorita faptului ca in jurul sau, se poate pune cu usurinta multa verdeata, proiectul fiind creat special cu aceasta cerinta.

Iar ultimul tip de casa, este tocmai Casa Smart Plus, cea care este diferita fata de celelalte doua, in special din punct de vedere al exteriorului. Asta datorita faptului ca, este inconjurata de un card de lem, dar si pentru ca este putin mai mica. Se intinde pe o suprafata de aproape 100 mp, iar garajul sau lipit direct de peretele casei, este unul din aspectele avantajoase ale sale.

Deoarece aceasta moda se schimba usor, Casa Smart Plus, poate fi constuita atat din beton si fier, cat si din lemn, acesta fiind motivul principal pentru care a devenit atat de cunoscuta, in ciuda faptului ca este destul de micuta si nu este foarte generoasa cu camerele avute.

Concluzie

Daca te afli in ipostaza in care nu stii ce tip de casa iti doresti unul din modelele prezentate putin mai sus, poate reprezenta un ghid foarte bun cel putin, daca nu chiar unul din aceste tipuri.

About the Author: Marius

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *