iPhone 11 Pro este noul telefon mult asteptat de la Apple. Dar se ridica acesta la inaltimea celor 1159 de euro cat costa ? Raspunsul il veti afla in cele ce urmeaza.

Orice pasionat de tehnologie stie acest lucru, lansarea unui nou iPhone este intotdeauna un eveniment in sine. Apple isi urmeaza cadenta de actualizari odata cu lansarea modelelor iPhone 11 Pro si 11, cu diferente subtile intre cele doua. Acest test a lui iPhone 11 Pro este de asemenea valabil  in mare parte si pentru iPhone 11 si daca eziti inca intre iPhone 11 si 11 Pro, ar trebui sa consulti acest articol.

Design si Hardware. In timp ce batalia asupra Android se joaca asupra combinatiei SoC/cantitate de RAM, Apple nu pune niciodata o cifra in fata  RAM. Succesorul lui A12 bionic, procesorul A13 bionic este pur si simplu cel mai puternic de pe piata. La toate acestea se adauga o integrare perfecta intre software si material si vei obtine un smartphone extrem de rapid, in ciuda faptului ca are doar 4 GB RAM. Apple reuseste asftfel sa surclaseze Snapdragon 865, referinta actuala sub Android.

Apple a fost intotdeauna recunoscut pentru calitatea design-ului sau si design-ul iPhone-urilor incepand cu iPhone X este impresionant. iPhone 11 Pro are un design similar cu iPhone XS, cu un breton inca prezent si margini mai mari decat la concurentii directi de pe piata, Huawei P30 Pro si Samsung Galaxy Note 10. marimea bretonului se datoreaza Face ID, aceasta din urma castigand de altfel in reactivitate. Chiar daca ecranul este putin « stricat » de prezenta bretonului, calitatea acestuia te va impresiona pur si simplu. Este vorba despre un OLED de 5,8 inchi.

iOS 13 – adaugari subtile. iOS a venit cu stabilitate si iOS 13 vine cu o serie de noutati binevenite. Printre cele peste 80 de noutati, trei sunt in special interesante. Printre acestea se numara Dark Mode care era asteptat de mai multa vreme de fanii iPhone. A doua noutate este oferita de accesul la retelele Wi-Fi si aparatele Bluetooth direct din centrul de control. A treia noutate este sosirea perifericelor externe precum manetele ceea ce inseamna ca posibilitatea de a folosi maneta de Xbox sau PS4 reprezinta un veritabil plus.

Poze. Regasim combinatia unghi larg, ultra unghi larg si zoom extrem de pertinent. Este alegerea facuta de Apple pentru cei trei senzori ai sai si este o adevarata reusita. Modul portret este inca prezent, cu zoom.

Autonomie. Autonomia lui iPhone 11 Pro este pur si simplu excelenta. iPhone 11 Pro este deosebit de rezistent si aceasta este o veste mai mult decat excelenta. Apple a ales sa puna un incarcator 18W in cutie.