iPhone 2019 – preț și fișa tehnică

Toate informatiile cu privire la urmatorul flasgship Apple le gasiti aici. Numele succesorului lui iPhone X nu este inca cunoscut. In ultima vreme a devenit din ce in ce mai dificila ghicirea urmatorului model lansat de Apple. Conform zvonurilor este vorba despre un nou model cu denumirea X.

Data lansarii. Daca este sa ne luam dupa calendarul clasic de lansari Apple, noul model de iPhone 2019 ar trebui sa fie lansat in luna septembrie a anului 2019, la cateva saptamani dupa traditionala keynote de prezentare.

Pretul. Este prematur sa cunoastem pretul noului model iPhone. Cu toate acestea, ar trebui sa ne asteptam la un pret destul de ridicat. Iti amintim faptul ca iPhone XS a fost vandut la lansare cu un pret cuprins intre 1155 de euro (pentru modelul cu 64GB) si 1555 euro (pentru modelul cu 512 GB).

Caracteristici tehnice. Ecranul lui iPhone 2019 ar trebui sa fie mai fin si mai usor decat cel al lui iPhone XS. Acest lucru va fi posibil datorita unei noi diode OLED produse de Samsung cu tehnologia Y-OCTA. Un lucru posibil cel putin pentru urmatoarele doua modele ce vor fi scoase in curand pe piata. Un procesor nou A13 ar trebui sa vada lumina zilei in 2019. Confectionat tot de catre TSMC, acest procesor ar trebui sa imbunatateasca considerabil performantele acestui flagship.

Conform presei coreene, urmaroarele modele lansate de iPhone pe piata ar putea fi compatibile cu Apple Pencil. Se mai spune despre acest model ca va fi fara breton adica ecranul din partea de sus nu va dispune de nicio crestatura. Un model nou de la iPhone care va beneficia de o « tunsoare », fara breton. Dar unde vor ascunde cei de la Apple ceea ce se afla de obicei in bretonul ecranului? Adica camera din fata, camera pentru Face ID, microfonul, speakerul si senzorii. Probabil speakerul si microfonul se vor afla in partea laterala iar celelalte vor fi inghesuite intr-un breton mai mic. Se mai zvoneste si de includerea unor senzori in ecranul telefonului. Vom vedea aceste lucruri la momentul potrivit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?