La ce ne uităm în ianuarie pe Netflix?

Tarantino, comedii, productii originale Netflix…avem de toate in ianuarie, se anunta un inceput de an bogat in filme, documentare si seriale. Iata cateva din surprize.

Sex Education, sezonul 1, 11 ianuarie. Mama sa este sexoloaga dar el, elev de liceu, inca nu stie nimic despre sex. Amica sa Maeve, mult mai rebela decat el, ii propune sa infiinteze o celula de terapie sexuala clandestina in interiorul liceului la care invata. Asa am putea rezuma pe scurt cel mai nou serial Netflix.

Grace and Frankie, sezonul 5, 18 ianuarie. Your mamas are coming back. Pe Twitter, Netflix a anuntat inca de la inceputul lunii decembrie, reintoarcerea pe ecran a unor actrite veterane precum Jane Fonda si Lily Tomlin aka Grace Hanson si Frankie Bergstein, un binom inseparabil de cand sotii lor, avocati la acelasi cabinet le-au dat vestea socanta ca se iubesc si ca urmeaza sa se casatoreasca. In acest nou sezon pe cele doua le asteapta o noua incercare – vanzarea casei de pe plaja.

Django Unchained, 1 ianuarie. Si Zeul Internetului l-a adaugat pe Tarantino in catalogul Netflix. Este fara indoiala unul din cele mai mari evenimente ale anului 2019 si a lunii ianuarie pe Netflix. Unele scene din acest western sunt destul de greu de privit, v-am avertizat. Dar nu lipsite de importanta.

Crazy Amie, 1 ianuarie. Netflix adauga Crazy Amie la filmele pe care trebuie sa le vizionezi neaparat. Comedia lui Jude Appatow care a marcat anul 2014 si in care actrita detine rolul principal, cel al unei jurnaliste amuzante, libera din punct de vedere sentimental si fara complexe.

Lionheart, 4 ianuarie. Platforma de streaming a cumparat drepturile acestui film nigerian si ne scufunda intr-o atmosfera speciala inca de la inceputul anului. Lionheart urmareste lupta lui Adaeze, o femeie determinata sa salveze compania tatalui sau bolnav si inglodat in datorii si sa isi faca un nume in acest mediu dominat de barbati. Genevieve Nnaji, actrita principala este si realizatoarea acestei drame. Oprah Winfrey a spus despre ea ca este Julia Roberts a Africii. In plus, este una din cele mai cuoscute actrite de la Nollywood.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?