Netflix – cele mai bune seriale ale anului 2020

Netflix este cea mai bogata platforma in filme si seriale de tot felul. Si platforma este din ce in ce mai celebra pentru creatiile sale originale care dau dependenta. Iata insa un top al celor mai bune seriale din 2020 pe care trebuie neaparat sa le vezi.

BoJack Horseman. Daca vrei sa te relaxezi dupa o zi grea la munca, acest serial trebuie sa il alegi. Este o fictiune antropomorfica pentru adulti care spune povestea lui BoJack Horseman, un actor ratat care isi aminteste mereu de trecutul sau glorios.

La Casa de Papel. Daca nu ai vazut inca acest serial, poate esti singurul din lume. Un barbat misterios, supranumit Profesorul, planifica o lovitura expceptionala la Fabrica Nationala a Monezii si Timbrului. Scopul sau? Sa imprime 2,4 miliarde de euro in mai putin de 11 zile. Pentru asta are cei mai buni hoti din lume.

Stranger Things. Will Byers are 12 ani atunci cand dispare in mod subit. Familia sa si prietenii il cauta in mod activ, dar orasul Hawkins este invadat de fenomene supranaturale. Iar micuta Onze are puteri impresionante.

Sex Education. O mama sexolog, o fiica fascinanta, probleme legate de masturbare… descopera viata lui Otis care poate jongla foarte bine cu problemele sale de adolescent si care se joaca de-a terapeutul.

The Haunting of Hill House. Aici descoperim povestea familiei Crain care pe langa dramele familiale, mai trebuie sa se confrunte cu fenomene paranormale terifiante.

The Crown. Este fara doar si poate o adevarata capodopera a ultimilor ani. The Crown spune povestea lui Elisabeth II si ne spune anumite secrete ale regalitatii in cele mai luxuriante si mai fascinate decoruri.

Black Mirror. Este un serial distopic, unde ajunge, intr-o lume din viitor cu cea mai avansata tehnologie. Este un serial care da dependenta si care ne face sa ne temem deopotriva. Daca tehnoloiga il va distruge pe om ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *