Nu-mi place să am husă la telefon

De fiecare dată când mi-am luat un telefon nou, adică în jur de 2 ori pe an, familia și prietenii îmi tot ziceau să-mi cumpăr husă, carcasă, folie de sticlă și tot felul de chestii care promiteau să-mi facă telefonul indestructibil și invincibil la praf, apă, îngheț, căldură, alte intemperii, cataclisme, bombe atomice, tsunami-uri și alte catastrofe. :)))

I-am ascultat la un moment dat și mi-am cumpărat cu destul de mulți bani ceva husă extrem de multi-funcțională care promitea multe lucruri dar care nu făcea mai nimic. Sau ba da, făcea, îmi făcea telefonul să pară foarte urât și butucănos și îmi ocupa loc mai mult în buzunar. În rest, tehnic vorbind, nu făcea mai nimic. Drept urmare la prima căzătură de la câțiva metrii s-a făcut praf cu telefon cu tot.

De atunci nu mi-am mai cumpărat niciodată husă și nici nu intenționez să o fac. Dacă am ghinionul sau neatenția necesară cât să scap din mână telefonul și s-au aliniat plantele astfel încât el să se spargă, o să se facă praf și cu husă, și fără. Partea bună e că ies puțin mai ieftin dacă n-am husă că nu mai cheltui bani și pe ea.

Am scăpat de câteva ori telefonul și fără husă și n-a pățit mai nimic chiar dacă, ipotetic vorbind, în unele dintre faze ar fii trebuit să devină o epavă – ce să faci, am avut noroc. :))

Deci, în concluzie, am avut în viața mea o singură tentativă de a ține o husă pe telefon (tentativă eșuată) fiindcă la doar câteva zile după ce am cumpărat husa am și scăpat telefonul pe jos și s-au făcut praf amândouă. Când nu a avut husă și l-am scăpat pe jos am avut ceva mai mult noroc și telefonul a fost intact. Concluzia: n-am nevoie de o husă. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *