Organizarea biroului

Dacă ești genul de persoană care lucrează foarte mult la birou, trebuie să știi că modul în care biroul tău arată îți poate influența productivitatea ta la locul de muncă. Un birou curat și bine organizat nu doar că poate face o impresie bună despre tine, dar te ajută să fii mai fericit și mai ferit de momentele de tergiversare. Atunci când stai în medii bine organizate sau în anturaje cu oameni organizați, te lași influențat de aceste aspecte într-un mod bun. Nu lăsa ca biroul tău să devină un coș de gunoi și scapă de momentele în care cauți pentru minute bune un pix, o foaie sau un anumit post-it pe care ai notat un lucru important de care ai nevoie.

Nu există un model de aranjare a biroului tocmai pentru că suntem diferiți de la o persoană la alta și fiecare funcționează în stilul propriu. De exemplu, tu poți fi mult mai productiv dacă ai o anumită lumină ambientală, în timp ce altă persoană nu suportă nicio altă lumină decât cea produsă de ecranul monitorului.

Chiar dacă este biroul de la muncă sau cel de acasă, nu uita să-l faci cât mai personalizat și să te regăsești la acea masă de lucru. Aranjează-ți PC-ul sau laptopul așa cum îți place ție, pune-ți pe birou doar lucrurile de care ai nevoie atunci când lucrezi și nu uita să ai mereu o sticlă de apă lângă tine. În timp ce lucrezi, vei fi foarte concentrat asupra proiectului și nu vei realiza cât de multă apă îți cere corpul tău și consumi fără să realizezi asta până ce nu te deconectezi de la lucru.

Sunt mulți corporatiști și nu numai ei care-și pun diverse materiale motivaționale pe birou pentru a da un randament cât mai ridicat. Încearcă să nu ai elemente care îți distrag atenția de la muncă și ai grijă ca biroul tău să fie mereu curat.

About the Author: Marius

You May Also Like

3 Comments

  1. Am vazut multe persoane care stau cu birourile extrem de deranjate si niciodata nu am putut intelege cum reusesc sa lucreze in asemenea conditii, la mine pe birou daca nu este toul aranjat nu pot sa ma apuc de nimic..

  2. Biroul meu de la munca, arata groaznic, mai ales atunci cand am foarte multe acte de completat. Insa, oricum ar fi, in dezordinea mea, gasesc orice lucru am nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *