Secretul redactării unui articol bine optimizat SEO

Mereu seo va ocupa primul loc in modurile de promovare a articolelor, chiar daca este o munca mult mai grea. Aceasta posibiilitate pe care o are orice detinator de site, este cea mai buna si nu pentru ca este ieftina, ba din contra va trebui sa ai un buget bine stabilit ci pentru ca printr-o campanie foarte bine pusa la punct vei putea sa ai o pagina de vanzare pe primele pozitii, lucru care la urma urmei, este avantajos pentru orice tip de site.

De aceea, tot ceea ce reprezinta seo-on site trebuie realizat ca la carte, si fara sa faci greseli, in special de genul seo-spam. Totul consta in multa munca si putine cunostiinte elementare si care iti vor asigura un succes mult mai mare decat te astepti. De aceea, am creat si un mic ghid prin care iti prezint asa zisul secret al optimizarii articolelor din punct de vedere seo, deoarece am vazut ca in mod oficial nu exista asa ceva si persoanele fara experienta fac mari greseli cand vine vorba de optimizarea seo al unui articol.

Cum sa gandesti un articol din punct de vedere SEO inainte de redactarea sa?

La elementele seo ne vom referi abia in cea de-a doua parte a sa, iar acum incercam sa iti prezentam modurile prin care un articol poate fi scris. Ei bine, va trebui sa ai in vedere faptul ca trebuie sa iti cunosti publicul tinta si abia apoi sa te decizi cat de des vei folosi cuvantul cheie. Ca de exemplu, pentru un articol care este destinat sa vanda, va trebui sa eviti utilizarea cuvantului respectiv de prea multe ori, fiind foarte enervant pentru cititori deoarece acestia il vor analiza de la inceput pana la sfarsit de cel putin doua ori si isi vor da seama ca nu este scris pentru ei, ci pentru motorul de cautare. Aceasta, este considerata una dintre cele mai mari greseli in special pentru bloggeri, cititorii sai renuntand la a mai reveni le blogul respectiv.

Acum trecem la elementele seo, cele care au un rol mai mult decat important. Spre exemplu, hashtagurile mereu vor fi recomandate de specilisti si de aceea trebuie sa le utilizezi si tu. Bineinteles, daca este vorba despre un articol de 500 cuvinte atunci nu vei putea face asta, insa daca te vei axa pe articole de cel putin 1000 cuvinte, atunci aceste hashtaguri sunt esentiale. Cele mai recomandate sunt h1, h2 si h3, acestea fiind intradevar necesare fara dar si poate, chiar si pentru articole dedicate blogurilor personale sau informative.

Am precizat si la inceputul articolului si mai precizez odata mult mai clar si mai raspicat. Niciodata nu este recomandat sa scrii doar pentru motorul de cautare insa trebuie sa ti cont de regulile sale. Asa ca atentia ta trebuie focusata in special pe ceea ce asteapta cititorii site-ului tau de la tine, acestia fiind cei mai importanti pana la urma deoarece un articol mult prea optimizat si care este greu de citit din cauza expresilor pentru motorul de cautare nu poate fi parcurs cu o mare usurinta.

About the Author: Marius

You May Also Like

1 Comment

  1. Avem atata informatie despre acest subiect peste tot si cu toate astea prea putini stau sa scrie articole optimizate. Asta pentru ca nu mai livram calitate si nu prea avem rabdare, ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *