Seriale ideale pentru binge-watching în această toamnă

Toamna este deprimanta, nu-i asa? Nu prea ne dorim sa soseasca deoarece acest lucru inseamna implicit sfarsitul verii. Singurul lucru care ne-ar mai putea consola? Sa ne gandim la vara viitoare. Si sa urmarim serialele de mai jos bineinteles.

Elite, sezonul 2, 6 septembrie. Serialul spaniol, original Netflix, revine pe micile ecrane incepand cu 20 septembrie. Las Encinas este cea mai buna si cea mai exclusiva scoala spaniola, rezervata elitei si parintilor cu bani care isi trimit aici copiii din intreaga tara. In sezonul 1, din cauza unui cutremur care a distrus o mare parte din scoala lor, trei adolescenti mai putin norocosi sunt transferati la aceasta scoala de elita. Insa, la scurt timp, o crima le da tuturor elevilor viata peste cap.

The Mind, Explained, sezonul 1, 12 septembrie. Acest serial documentar exploreaza in profunzime toate aspectele creierului uman, de la vise la tulburari mentale. Cireasa de pe tort? Emma Stone este vocea acestui documentar.

Unbelievable, sezonul 1, 13 septembrie. Adolescenta Marie Adler se prezinta la politie sustinand ca a fost victima unei agresiuni sexuale. Aceasta sustine ca un intrus a intrat in casa sa si a agresat-o. Insa, politistii care se ocupa de acest caz cat si persoanele din jurul sau incep sa se indoiasca de veridicitatea spuselor sale. Detectivele Grace Rasmussen si Karen Duvall – Toni Collette si Merritt Wever, ambele laurate cu premiile Emmy – se intalnesc in acest serial anchetand doua cazuri dificile de viol, legate in mod straniu. Se asociaza in incercarea de a prinde acest potential violator in serie.

Criminal, sezoanele 1-4, 20 septembrie. Criminal este un serial extrem de apreciat si urmarit de milioane de fani din intreaga lume. Un fel de melanj intre serialele Elite si The Politician, ne dam seama de ce se bucura de un astfel de succes. Se deruleaza in intregime intr-o sala de interogatoriu, cu o poveste noua cu fiecare episod in parte.

Serialul este repartizat in patru tari diferite – Regatul Unit, Germania, Franta si Spania – fiecare tara avand dreptul la trei episoade si fiecare episod fiind centrat in jurul unei crime diferite. Trailerul serialului nu este inca disponibil insa un teaser considerat deranjant de multi a fost publicat recent. Cine face parte din distributia serialului? Doar actori cunoscuti precum David Tennant (pe care l-am adorat in Broachurch), Jeremie Renier sau Nathalie Baye. Drept urmare, abia asteptam binge-watching-ul de toamna!

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *