Spirulina – beneficiile sale minunate asupra sănătății

In viitorul apropiat, te-ai decis- te vei pune “pe verde”. Cunosti cu siguranta deja sucurile pe baza de legume sau invazia mancarii vegane la noi in farfurie. In stilul in care am fost obisnuiti deci, o alga incepe sa isi faca loc la noi in alimentatie- este vorba despre spirulina. Iata mai multe cuvinte despre aceasta alga healthy si foarte trendy.

Spirulina, o alga foarte trendy. Daca pestele si carnea nu prea fac parte din alimentatia ta sau daca ai decis sa le excluzi de tot, trebuie sa stii ca spirulina le poate inlocui de minune.

Aceasta varietate de alge contine pana la 70% o varietate de proteine usor asimilabile de catre organism si deci foarte usor de digerat.

Deci spirulina este alegerea perfecta atunci cand vrei sa limitezi caloriile si sa iti pastrezi in acelasi timp masa musculara.

Spirulina, un aliment green prin excelenta. Culoarea sa verde frumoasa, spirulina o datoreaza nivelului sau bogat de clorofila. Contine in acelasi timp, un nivel foarte important de vitamine si de minerale care ne stimuleaza energia, care ne intaresc sistemul imunitar si care ajuta la buna functionare a creierului.

Spirulina, un aliat de pret pentru silueta ta. Tii un regim pentru a ajunge la silueta ideala? Sa apelezi la spirulina reprezinta alegerea ideala. Nu numai ca este foarte bogata in nutrienti si te ajuta sa eviti tot felul de carente, dar in plus te ajuta sa iti moderezi apetitul datorita actiunii sale foarte hranitoare.

Spirulina, un aliat detox natural. Printre virtutile spirulinei se numara si actiunea sa detox care permite sa elimini mai usor ceea ce corpul nu mai are nevoie sau de care se poate lipsi. Ideal pentru a te simti mai bine la interior.

Cea mai buna prietena a sportivilor. Foarte bogata in fier si in beta-caroten, spirulina favorizeaza oxigenarea sangelui, a celulelor si a muschilor. Un lucru ideal adica pentru intarirea rezistentei, dar si pentru a evita durerile musculare si curbaturile. Spirulina ajuta si la combaterea anemiei.

Atentie insa, spirulina nu se recomanda persoanelor care sufera de hemocromatoza sau de boli cardio-vasculare din cauza nivelului sau ridicat de vitamina K, o vitamina care poate coagula sangele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?