The Rental – nu trebuie să lași să treacă acest film

Doua cupluri inchiriaza o casa sublima, casa viselor, la malul unui ocean pentru un weekend in care intentioneaza sa se distreze pe cinste. Cei patru prieteni inteleg la scurt timp ca in spatele acestui peisaj de vis un pericol ii pandeste din umbra: o prezenta misterioasa pare sa ii spioneze si scoate la iveala o serie de secrete nemarturisite despre fiecare din ei. Tensiunea devine aproape insuportabila si weekendul de vis se transforma intr-un veritabil cosmar…

The Rental o pune in scena pe Alison Brie. Putem spune despre The Rental ca este un thriller paranoiac care se concentreaza asupra unui fenomen destul de recent, pe inchirierea de case pe timp de weekend, de catre tineri in special pentru a se distra si pentru a se relaxa. The Rental se concentreaza asupra unui grup restrans de personaje (cinci actori doar dupa care un al saselea caruia nu ii vedem chipul) si asupra relatiilor pe care le-au avut in trecut. Starile lor sufletesti vor constitui o mare parte din acest lung-metraj, inainte ca acesta din urma sa se scufunde in horror.

In primele minute ale filmului, Dave Franco ne prezinta cuplul format din Mina si Charlie, care se pregatesc sa vizioneze o casa pe un site dupa care decid ca este cea mai potriivta pentru a petrece un weekend impreuna cu prietenii. Un al treilea personaj, Josh, intra in peisaj care o imbratiseaza si o saruta pe tanara femeie. Intelegem dupa cateva minute doar ca The Rental ne-a dus pe o pista falsa. Josh este de fapt iubitul lui Mina, in timp ce Charlie este intr-o relatie cu Michelle, interpreteta de Alison Brie.
Dave Franco ii reuneste pe cei patru pe toata durata filmului dupa care ii separa, in functie de situatie, pana la deznodamant. Chiar daca nu revolutioneaza genul, Dave Franco ne ofera un film in care fiecare personaj are ceva de ascuns, in care avem la orice pas ceva nou de descoperit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *