Top seriale toride care vor urca fără doar și poate temperatura

Se pare ca in ultima vreme, celebra platforma Netflix vrea sa urce temperatura si sa ne ispiteasca cu cele mai sexy filme sau seriale. Ne gandim mai ales la 365 Dni sau Sex/Life. Si dupa ce ai devorat aceste doua titluri, iata alte seriale care vor urca temperatura din dormitor, fara doar si poate.

Outlander. Daca esti fan seriale istorice, Outlander este fara doar si poate cea mai buna alegere. Jamie Fraser te va seduce atat cu accentul sau, cat si cu cele mai frumoase scene alaturi de Claire.

Bridgerton. Chiar daca are o actiune care se petrece in 1810, in perioada inaltei societati englezesti, Bridgerton este un serial foarte sexy. Scenele dintre Daphne, care isi descopera sexualitatea si Duc au starnit o multime de controverse.

Sense 8. Cum poti imbina stilul SF cu erotismul? Vei afla in acest serial. Heterosexualitate, homosexualitate, orgii, chiar vei avea de unde alege. Atentie insa. Mereu cu poezie.

American Horror Story. Tebuie sa descoperi sezonul cu numarul 5 mai ales, Hotel, care se bazeaza pe o poveste cu vampiri si dupa cum stim cu totii, sa sugem sange este un lucru foarte senzual.

Orange Is The New Black. Povestea are loc aici intr-o inchisoare pentru femei si in mod evident exploreaza sexul dintre lesbiene sau cu obiecte…ramane sa vezi!

Sex Education. Dupa cum o spune si numele sau, este un serial watch hd series educativ mai ales dar unele scene pot sa urce si ele, fara doar si poate temperatura.

Easy. Este un serial care exploreaza gratie mai multor personaje viata sexuala si amoroasa a vietii moderne. Si un manechin foarte cunoscut joaca in el!

What/If. O femeie de stiinta idealista si sotul sau accepta o oferta de lucru, care este destul de discutabila din punct de vedere moral. Dicutabila si din punct de vedere financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *