Top vedete care și-au început cariera în filme Disney Chanel

Numeroase vedete din filme, dar si din seriale sau din muzica au inceput alaturi de Disney Channel. Iti propunem sa descoperim in acest articol care sunt actorii sau actritele care au debutat in filme Disney Channel.

Zendaya. Vedeta din popularul deja serial “Euphoria” si din filmele “Spider-Man”, nu si-a inceput cariera de multa vreme. in 2010. Primul sau rol? Cel al lui Rocky Blue din serialul Disney Channel, « Shake It Up ». A avut si rolul unei spioane in “Agent KC”.

Hillary Duff. Azi are rolul lui Kesley Peters in “Younger”, da fanii sai o cunosc mai ales datorita rolului sau al lui Lizzie McGuire, pe care l-a avut intre 2001-2004. Si o veste buna- se pare ca va fi din nou Lizzie deoarece se pare ca serialul va continua pe platforma Disney in 2020.

Kristen Stewart. Primul sau rol a fost in filmul « The Thirteenth Year”. Chiar daca nu prea a iesit in evidenta cu el. Juca rolul unei fete care astepta sa bea apa la o cismea. Dar s-a remarcat mai apoi cu “Panic Room” si mai tarziu cu « Twilight ».

Ross Lynch. Harvey din « Noile aventuri ale dadacelor » de pe Netflix, si-a lansat cariera pe Disney Channel, cu rolul sau al lui Austin Moon din « Austin &Ally ». Doar parul i s-a schimbat de atunci.

Jared Padalecki. A avut rolul lui Zachary Gray, alaturi de Misha Barton, in « Ring of Endless Light ». Inainte de asta a mai avut un rol mai mic in E.R. Iar in 2020 va spune adio serialului « Supernatural », ajuns la 15 sezoane.

America Ferrera. Betty din « Ugly Betty » si-a lansat cariera odata cu filmul Disney, “Cadence”, in care avea rolul lui Yolanda. Azi, actrita este eroina in comedia “Superstore” al carui sezon 5 va aparea in curand.

Emmy Rossum. Eroina care a parasit serialul “Shameless” in sezonul 9 a jucat si ea in filme semnate Disney Channel. Apoi a obtinut mai multe roluri in filme notabile, precum “Mystic River » a lui Clint eastwood.

Miley Cyrus. O vedeta planetara a muzicii, Miley a aparut de curand intr-un episod din « Black Mirror”. Si a fost excelenta in “Hannah Montana” din 2006. Chiar daca nu este vorba chiar despre primul sau rol, deoarece a mai jucat rolul unui foarte tanar personaj in “Big fish”. Dar “Hannah Montana” este filmul care i-a lansat cu adevarat cariera.

Debby Ryan. Intre 2008 si 2011 a avut rolul lui Bailey Picket in “Livin’the Suite Life”. Primul sau rol de televiziune si din cariera sa inainte de a avea propriul sau serial, “Jessie”. In zilele noastre, este eroina in « Insatiable » pe Netflix, al carui sezon 2 este asteptat cu nerabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *