Tot ce știm despre sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey

Cum ar fi un inceput de toamna fara un sezon nou al serialului Anatomia lui Grey? Cam plictisitor, nu-i asa? Veste buna, ii vei regasi cat de curand pe chirurgii tai preferati. Distributie, trailer, scenariu…iata tot ce stim despre sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey.

De mai bine de 15 ani urmarim cu placere aventurile lui Meredith Grey si a colegilor sai la televizor. Fanii sa se linisteasca, sezonul 16 nu va fi ultimul, nu se stie inca cate sezoane vor mai fi dar cert este ca nu se incheie inca. Canalul ABC a anuntat pe data de 10 mai ca pregatesc atat un sezon cu numarul 16 cat si un sezon cu numarul 17.

Distributia sezonului 16 al serialului Anatomia lui Grey. Chiar daca nu a fost inca dezvaluita intreaga distributie a noului sezon stim deja ca Meredith Grey va face parte din distributie. Ellen Pompeo a acceptat sa isi prelungeasca contractul pana la sfarsitul sezonului 17 al acestui serial medical. Numele lui Chris Carmack (Link), Jake Borelli (Schmitt) si Greg Germann (Koracick) sunt si ele confirmate facand parte din distributie si vor deveni in acest sezon 16 personaje regulate. Jesse Williams – Dr Jackson Avery – a semnat si el un contract pe doi ani cu canalul ABC, drept urmare se va reintoarce pentru sezoanele 16 si 17.

Data lansarii a sezonului 16 al serialului Anatomia lui Grey. Suspansul va ajunge in cele din urma la sfarsit. Sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey va fi difuzat incepand cu data de 26 septembrie pe canalul ABC dupa care in martie 2020 pe TF1 in Franta.

Scenariul sezonului 16 al serialului Anatomia lui Grey. Vor exista cateva schimbari in ceea ce priveste scenariul noului sezon. Cu totii stim ca la sfarsitul sezonului 15, Meredith, Alex si Richard si-au pierdut joburile. Ei care nu cunosc altceva decat peretii spitalului Grey Sloan Memorial – renumit de altfel in urma mortii lui Lexie Grey si Mark Sloan – vor trebui cel mai probabil sa isi dovedeasca eficienta intr-un alt spital. Jack a disparut fara urma in inima muntilor, Maggie si echipa Station 19 il cauta in mod activ zi de zi. Ramane de stiut daca restul gastii va ramane in ciuda numeroaselor probleme unita si cum vor evolua mai departe relatiile dintre personaje si daca vor exista mari schimbari si care sunt acestea.

Odata cu acest nou sezon 16, serialul Anatomia lui Grey devine cel mai lung serial medical din istorie, recordul fiind detinut de serialul ER si cele 15 sezoane ale sale. Urmatorul record de batut pentru Anatomia lui Grey – serialul The Young and the Restless care numara numai putin de 47 de episoade…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?