Un alt concurent al lui Samsung Galaxy S20 Ultra? Si Edge Plus de la Motorola ar trebui sa fie dotat cu 12GB RAM, un SoC Snapdragon 865 precum si o camera principala de 108mpx in partea din spate. Prezentarea oficiala va avea loc in aprilie, pe 3 aprilie mai exact. Insa, pentru moment, nicio informatie oficiala nu este disponibila.

Motorola nu are o parte a pietei atat de importanta ca si celelalte marci precum Samsung, Apple, Huawei sau Xiaomi. Insa, cu toate acestea, continua sa propuna sa propuna smartphone-uri interesante si sa lanseze an de an modele noi. Si, pentru anul 2020, constructorul urmeaza sa lanseze noul smartphone din gama premium, Motorola Edge Plus. Exista deja numeroase zvonuri cu privire la acest smartphone, exista deja cateva imagini care circula online cu acesta si, astfel, avem o imagine precisa asupra design-ului acestuia datorita imaginilor facute publice pe contul de Twitter al lui Evan Blass.

Aceste prime imagini ne arata un smartphone cu un ecran aproape fara margini, putin curbat, cu o perforatie mica pe acest ecran pentru a gazdui camera pentru selfie precum si prezenta unei mufe jack pentru casti. Acest lucru ne confirma zvonurile precedente cum ca Motorola Edge Plus ar trebui sa beneficieze de o camera de 108mpx si un total de trei camere in partea din spate.

Modele din gama premium de la Motorola? Conform site-ului The Verge, Motorola Edge Plus ar trebui sa beneficieze de o camera unghi ultra larg de 16mpx si un teleobiectiv de 8mpx cu un senzor principal de 108mpx. Telefonul va fi echipat cu un Snapdragon 865 (ceea ce ii permite sa aiba performante comparabile cu cele ale lui S20 Ultra sau Mi 10 Pro). Motorola Edge Plus va beneficia de 8 sau 12GB RAM si de o baterie de 5000mAh. In plus fata de Motorola Edge Plus constructorul intentioneaza sa prezinte si un model mai abordabil, Motorola Edge care va avea o camera principala de 64mpx, nu 108mpx ca si Edge Plus.

Conform zvonurilor, Motorola ar fi intentionat sa prezinte aceste modele noi in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Insa cum acest eveniment a fost anulat din cauza Covid-19, marca intentioneaza sa isi oficializeze noile modele din gama premium pe data de 3 aprilie. Sa ne amintim ca pentru moment toate informatiile pe care le evocam in cadrul acestui articol provin din surse neoficiale. Urmeaza ca incepand cu 3 aprilie sa avem mai multe informatii cu privire la aceste doua noi modele de la Motorola.